طراحی سایت فروشگاهی

با توجه به آنکه اینترنت به یکی از پرقدرتمندترین ابزارها برای سرچ و تحقیق انواع موضوعات تبدیل شده، طراحی سایت فروشگاهی نیز می‌تواند یکی از کلیدی‌ترین عوامل در موفقیت کسب و کار آنلاین به‌شمار آید. دلایل بسیار دیگری نیز وجود دارند که ساخت سایت فروشگاهی را به امری بسیار ضروری تبدیل می‌کنند. با طراحی این سایت شما می‌توانید شاهد جذب بسیار بالای مشتریان باشید و خدمات و امکانات با کیفیت و مقرون‌به‌صرفه‌ای را در اختیار مشتریان خود قرار دهید. با توجه به حائز اهمیت بودن طراحی سایت فروشگاهی شما می‌توانید با کسب مشاوره و دریافت خدمات، بهترین سایت را برای خود و مشتریان تهیه کنید.

سفارش طراحی سایت حرفه‌ای در مجموعه ما

ثبت سفارش طراحی سایت فروشگاهی فوری

گاهی شرایط به گونه‌ای است که شما نیازمند طراحی سایت فروشگاهی به صورت فوری و در کم‌ترین زمان ممکن هستید. در این شرایط باید از تیمی ماهر و مجرب کمک بگیرید تا بتوانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سایت فروشگاهی با کیفیت و پرقدرتی را طراحی نمایید. طراحی سایت فروشگاهی باید قابلیت‌ها و ویژگی‌های بسیاری داشته باشد تا دست شما برای پیشرفت و دیده شدن باز شود. در این شرایط با مشورت گرفتن از تیم‌های مجرب و حرفه‌ای از آژانس دیجیتال مارکتینگ رادپرداز می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن سایت فروشگاهی خود را با بالاترین کیفیت و جذاب‌ترین قابلیت‌ها طراحی نمایید.

ثبت سفارش طراحی سایت فروشگاهی فوری

تعرفه و هزینه طراحی سایت فروشگاهی

یکی از چالش‌های ابتدایی در زمان طراحی و ساخت سایت فروشگاهی، هزینه و تعرفه آن به‌حساب می‌آید. در واقع شما باید در ابتدای امر مبلغی را برای این طراحی در نظر بگیرید تا بتوانید کسب و کار خود را از طریق سایت فروشگاهی راه‌اندازی نمایید. عوامل بسیاری وجود دارند که می‌توانند روی هزینه طراحی سایت فروشگاهی موثر باشند که در ادامه به هر یک از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • طراحی با قالب آماده از 8/000/000

    طراحی اقتصادی و تحویل سریع با قالب آماده

  • طراحی اختصاصی و حرفه‌ای از 18/000/000

    طراحی اختصاصی و حرفه ای وبسایت

  • نوع cms سایت فروشگاهی: سیستم مدیریت محتوا نوعی مدیریت سایت به‌شمار می‌آید که به افراد اجازه می‌دهد تا بتوانند بدون دانش فنی خاصی یک سایت فروشگاهی حرفه‌ای را ایجاد و در اختیار داشته باشند. این سیستم‌ها می‌توانند موارد مختلفی را شامل شوند که می‌توان به ابزارهایی برای افزودن، حذف و مدیریت محتوا، تصاویر و… اشاره کرد.
  • طراحی استاتیک یا داینامیک: در دنیای وب، یک سایت یا صفحه شخصی در دو حالت استاتیک یا دینامیک قرار دارد که یک سایت استاتیک محتوای ثابتی داشته و تغییر نمی‌کند؛ اما در سایت‌های دینامیک براساس بیننده، ساعت بازدید و دیگر عوامل تغییراتی در سایت ایجاد می‌شود.
  • طراحی سایت فروشگاهی ریسپانسیو: اگر تمایل به طراحی سایت فروشگاهی ریسپانسیو داشته باشید، بدون شک هزینه متفاوتی را باید پرداخت کنید که در این نوع سایت به‌طور خودکار چیدمان و نمایش خود را متناسب با تنظیمات تعیین شده انجام می‌دهد.
  • حجم هاست و نوع دامنه: درواقع مقدار فضای حاصل و نوع دامنه انتخابی، می‌تواند روی هزینه طراحی سایت فروشگاهی موثر باشد و آن را تغییر دهد.
  • ظاهر و طراحی UI و UX : ظاهر و نوع طراحی می‌تواند بدون شک روی هزینه موثر باشد و در طراحی UI ترتیب عناصر گرافیکی و کاربری سایت درنظر قرار می‌گیرد؛ در حالی که طراحی UX می‌تواند تمام جنبه‌های تعامل کاربر با سایت را مورد بررسی قرار دهد.
  • پشتیبانی و نگهداری سایت فروشگاهی: اگر سایت فروشگاهی شما نیازمند پشتیبانی باشد، بدون شک باید هزینه‌ای را بابت آن پرداخت کنیم.
  • شرکت طراحی سایت فروشگاهی: شرکت‌های مختلفی وجود دارند که طراحی سایت فروشگاهی را انجام می‌دهند که هر یک از آن‌ها هزینه مختلفی را بابت این خدمات دریافت می‌کند.
  • امکان ایجاد قابلیت چند فروشندگی: یکی از مهم‌ترین قابلیت‌ها در هر فروشگاه اینترنتی، قابلیت چند فروشندگی به‌حساب می‌آید که با اضافه شدن این قابلیت به سایت شما باید هزینه بیشتری را پرداخت کنید.
  • تعریف محصولات فیزیکی و دانلودی: نوع محصولات تعریف شده در سایت فروشگاهی، می‌تواند فرایندهای مختلفی را در زمان طراحی سایت در پی داشته باشد که تعریف محصولات فیزیکی و دانلودی هر یک متفاوت خواهد بود و هزینه متفاوتی را نیز شامل می‌شوند.
  • تعریف روش‌های پرداخت: روش‌های مختلفی برای پرداخت هزینه وجود دارد که برخی از آن‌ها درب منزل هستند و برخی دیگر به صورت اینترنتی پرداخت می‌شوند که شما با تعریف هر یک از این روش‌ها می‌توانید هزینه طراحی سایت فروشگاهی را تغییر دهید.
  • تعداد محصولات و دسته‌بندی‌های سایت فروشگاهی: دسته‌بندی محصولات و تعداد آن‌ها جزو فاکتورهای موثر بر قیمت سایت فروشگاهی بوده که این تعداد محصولات و تعداد دسته‌بندی‌ها بیشتر باشد، هزینه بالاتری باید پرداخت شود.
  • طراحی اپلیکیشن فروشگاهی: برخی افراد تمایل دارند که علاوه‌بر طراحی سایت، به طراحی اپلیکیشن نیز بپردازند که این موضوع نیز می‌تواند هزینه جداگانه‌ای در بر داشته باشد.
  • سیستم ارتباط با مشتریCRM : سیستم ارتباط با مشتری که نوعی نرم‌افزار مدیریتی به‌حساب می‌آید به منظور ارتباط با مشتریان طراحی شده که معمولاً برای کمک به افزایش فروش و بالا رفتن درآمد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چرای باید یک وبسایت فروشگاهی داشته باشم

یکی از مهم‌ترین سوالات این است که چرا باید یک وب سایت فروشگاهی داشته باشیم؟ و این وب سایت می‌تواند چه مزایایی برای ما داشته باشد؟ در ادامه به مزایا و قابلیت‌های طراحی سایت فروشگاهی وردپرس اشاره می‌کنیم.

  • دسترسی به بازارهای جهانی: زمانی که یک سایت فروشگاهی پرقدرت و اصولی و با کیفیت را طراحی می‌کنید، شما قادر هستید که به بازارهای جهانی دسترسی پیدا کنید و محصولات و خدمات خود را به سادگی به تمامی مشتریان در سراسر جهان عرضه نمایید.
  • بالا رفتن فروش و افزایش درآمد: ساخت وب سایت فروشگاهی می‌تواند بر افزایش درآمد و بالا رفتن فروش شما تاثیر بسزایی داشته باشد و شما می‌توانید با این امر تمام محدودیت‌های مکانی و زمانی را از بین برده و دسترسی ساده‌ای به مشتریان خود داشته باشید. بهره بردن از ابزارهای تبلیغاتی مختلف و نمایش دادن محصولات و خدمات از طریق پلتفرم آنلاین باعث می‌شود تا شما شاهد بالا رفتن فروش و درآمد خود باشید.
  • کاهش هزینه‌ها: زمانی که شما طراحی سایت فروشگاهی وردپرس را اجرایی می‌کنید، می‌توانید از هزینه‌های مختلف اعم‌از فضای زیاد برای فروشگاه و مجموعه یا استخدام کارمندان مختلف جلوگیری کنید. درواقع فروشگاه آنلاین همیشه برای مشتریان باز بوده و آن‌ها در هر بازه زمانی می‌توانند اقدام به ثبت سفارش کنند. شما بدون اتلاف وقت و هزینه خاصی می‌توانید در هر ساعت از شبانه روز محصولات آن‌ها را بسته‌بندی و ارسال نمایید.
  • تجربه خرید آسان و به صرفه: طراحی سایت فروشگاهی می‌تواند شرایط را برای خریداران فراهم کند که بتوانند محصولات بسیار با کیفیت و خدمات عالی را به سادگی و در زمانی کوتاه دریافت نمایند. پرداخت آنلاین و درگاه امن بانکی و روش‌های با‌کیفیت ارسال محصولات باعث می‌شود تا مشتریان تجربه خرید آسان و به صرفه را داشته باشند.
  • بالا رفتن اعتماد و اعتبار: وجود یک وبسایت فروشگاهی می‌تواند به شما کمک کند تا در میان مشتریان خود اعتبار و اعتماد بسیاری را کسب کنید. در واقع دادن اطلاعات دقیق و جامع درباره محصولات یا ارائه شرایط خرید و چگونگی پرداخت سبب می‌شود تا مشتریان به شما اعتماد کرده و محصولات خود را از شما خریداری نمایند.
  • برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان: ساخت سایت فروشگاهی می‌تواند شرایطی را فراهم کند تا شما بتوانید با مشتریان خود به طور مستقیم در ارتباط باشید. درواقع ارتباط به صورت پشتیبانی آنلاین یا پاسخ دادن به سوالات و نظرات مشتریان سبب می‌شود تا تعامل بیشتری میان شما و مشتری ایجاد گردد.
  • شناخته شدن برند: طراحی سایت فروشگاهی زمانی که حرفه‌ای و پرقدرت باشد، می‌تواند باعث شناخته شدن برند شما در میان افراد شود. این سایت می‌تواند راهی ساده برای برقراری ارتباط با مشتریان بوده و سبب گردد تا در ذهن مشتری ماندگاری ایجاد شود.

مدت زمان مورد نیاز برای طراحی سایت فروشگاهی

زمانی که بخواهید طراحی سایت فروشگاهی خود را به نتیجه برسانید، باید بازه زمانی خاصی را در نظر بگیرید. مدت زمان مورد نیاز برای ساخت سایت فروشگاهی به عوامل مختلفی بستگی دارد و می‌تواند از چند هفته تا چند ماه متغیر باشد. در صورتی که بخواهید از پلتفرم‌های آماده مانند وردپرس و ووکامرس بهره ببرید، معمولاً بین ۴ تا ۸ هفته زمان لازم دارید. در این بازه زمانی شما می‌توانید مراحل انتخاب قاب، نصب و تنظیم افزونه‌ها، بارگذاری محصولات و… را انتخاب و به ثبت برسانید. اگر برای ساخت سایت فروشگاهی نیاز به سفارشی‌سازی بیشتری باشد به مدت زمان بیشتری نیز نیاز است.

یکی‌دیگر از راه‌های ساخت سایت فروشگاهی، کدنویسی به‌حساب می‌آید که بدون شک با این روش شما نیاز به زمان بیشتری دارید. زمانی که بخواهید با روش کدنویسی سایت خود را طراحی کنید، نیازمند به تحلیل دقیق نیازهای کسب و کار، طراحی گرافیکی سفارشی و… هستید. معمولاً طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از کدنویسی می‌تواند بازه زمانی بین ۸ تا ۲۴ هفته را دربر بگیرد. توجه داشته باشید که بازه زمانی مورد نیاز برای طراحی سایت کاملاً متفاوت بوده و به خواسته‌ها و نوع کسب و کار شما بستگی دارد.

نکات مهمی که قبل از سفارش طراحی سایت فروشگاهی باید بدانید

با توجه به آنکه شما باید برای طراحی وب سایت فروشگاهی هزینه بپردازید و با آن کسب درآمد کنید و باعث دیده شدن برند شما شود، باید نکاتی را قبل از ساخت مورد توجه قرار دهید. در ادامه به این نکات اشاره می‌کنیم:

  • سرعت بالا یکی از مهم‌ترین نکات در زمان ساخت سایت فروشگاهی به‌حساب می‌آید که این موضوع تابع چندین نکته است. درواقع زمانی سرعت یک وب سایت بالا می‌رود که قالب سایت سنگین نباشد، برنامه نویسی بهینه‌ای مورد استفاده قرار گرفته باشد، از پلتفرم‌های اضافه استفاده نشده باشد و حجم عکس‌ها و فیلم‌های موجود کم باشند.
  • با توجه به اینکه بیشتر جستجوهای صورت گرفته از طریق موبایل انجام می‌شود، بهتر است که طراحی ریسپانسیو باشد تا نتایج بهتری را از طراحی سایت مشاهده کنید.
  • سایت طراحی شده باید داینامیک باشد، یعنی پویا و محرک بوده و باعث شود تا شما بتوانید شاهد توسعه و بهبود سایت خود باشید. شما می‌توانید قسمت‌های مختلفی را به سایت اضافه کنید یا خدمات جدیدی را به آن بیفزایید.
  • طراحی ظاهری باید ظرافت‌های بسیاری داشته باشد و باعث شود تا در دید مخاطب جذاب جلوه کند. وجود چندین نمای مختلف از یک محصول باعث می‌شود تا مخاطب دید بهتری نسبت به محصولات موجود در سایت داشته باشد و بتواند بهتر در زمان خرید تصمیم بگیرد.
  • یکی از مهم‌ترین نکات در زمان طراحی سایت فروشگاهی وردپرس، روند خرید و پرداخت به‌شمار می‌آید. هرچه این مراحل ساده‌تر و با امنیت بالاتری انجام شوند بدون شک مخاطب را بیشتر جلب می‌کنند.
  • در زمان طراحی وب سایت فروشگاهی به خدمات پس از فروش توجه ویژه‌ای داشته باشید که این موضوع باعث بالا رفتن اعتماد کاربر نسبت به برند شما می‌شود.

سرعت بالا

ریسپانسیو

داینامیک

امنیت بالا

طراحی کاربرپسند

پشتیبانی حرفه ای

مراحل طراحی وب سایت فروشگاهی برای شما

به منظور ساخت سایت فروشگاهی باید مراحلی طی شود تا بتوانید یک سایت جذاب پویا و زیبا داشته باشید. در ادامه به تمامی مراحل طراحی یک سایت فروشگاهی برای شما اشاره می‌کنیم:

  • مرحله اول: در ابتدایی‌ترین مرحله شما باید هدف فروشگاه اینترنتی خود را مشخص کنید و پلن‌های خود را نوشته و روی آن‌ها تمرکز نمایید.
  • مرحله دوم: در این مرحله باید هاست مناسب را متناسب با نوع فعالیت و کسب و کار خود انتخاب نمایید که کیفیت بالایی داشته باشد.
  • مرحله سوم: در این مرحله می‌بایست به سراغ انتخاب نام فروشگاه اینترنتی یا دامنه آن بروید که این نام باید مرتبط با حوزه فعالیت شما باشد و این نام مناسب برای دامنه سایت باشد.
  • مرحله چهارم: در این مرحله به سراغ طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی می‌رویم که شاید سخت‌ترین و پیچیده‌ترین مرحله را شامل شود، چرا که نیازمند تجربه و تخصص بسیار زیادی است.
  • مرحله پنجم: انتخاب قالب مناسب می‌تواند زیبایی ظاهری سایت شما را افزایش دهد و باعث جلب توجه مخاطب شود که انتخاب یک قالب سبک و مدرن بهترین گزینه به‌شمار می‌آید.
  • مرحله ششم: اخذ مجوزهای لازم و مربوطه می‌تواند گامی بسیار موثر در جلب اعتماد کاربر باشد که متناسب با فعالیت خود باید مجوزهای لازم را دریافت نمایید.
  • مرحله هفتم: به منظور پرداخت سریع و ایمن باید فروشگاه شما به درگاه پرداخت متصل شود تا بتوانید به سادگی محصولات خود را به فروش برسانید. درگاه پرداخت به دو دسته واسط و مستقیم تقسیم می‌شوند که هر یک از آن‌ها می‌توانند مزایای خاصی را داشته باشند.
  • مرحله هشتم: تولید محتوای مناسب و داشتن سئو مطلوب در این مرحله جای می‌گیرد که بدون شک جزو ملزومات یک فروشگاه اینترنتی به‌حساب می‌آید.
  • مرحله نهم: می‌بایست روش‌های ارسال کالا را در این مرحله انتخاب کنید که این مراحل هم به صورت فیزیکی بوده و هم شما می‌توانید آن‌ها را از طریق اداره پست ارسال نمایید.

سوالات متداول

این سیستم نوعی سیستم مدیریتی برای سایت به حساب می‌آید که به افراد این اجازه را می‌دهد که بتوانند بدون هیچ دانش خاصی یک سایت فروشگاه حرفه‌ای را در اختیار داشته باشند.

با توجه به آنکه شما سایت فروشگاهی دارید و باید محصولات مختلفی را در آن بارگذاری کنید و ساعت بازدید یا تعداد بینندگان در آن حائز اهمیت است، پس بهتره سایت شما از نوع دینامیک باشد.

بدون شک زمانی که علاوه‌بر طراحی سایت فروشگاهی به سراغ طراحی اپلیکیشن می‌روید، می‌توانید دسترسی مخاطب را به سایت خود افزایش دهید و شرایط را سهل‌تر نمایید.

زمانی که به ساخت سایت فروشگاهی می‌پردازید، شما نیاز به نیروی خاصی ندارید و در هر ساعت از شبانه روز می‌توانید محصولات مورد نیاز مشتریان را بسته‌بندی کرده و برای آن‌ها ارسال نمایید.

با توجه به آنکه طراحی سایت فروشگاهی ملزم به وجود مجوزهای لازم است در این شرایط زمانی که این سایت طراحی می‌شود مشتری می‌تواند به شما اعتماد کرده و خرید خود را ثبت کند.

زمانی که شما از کدنویسی برای طراحی سایت خود استفاده می‌کنید، نیازمند به تحلیل دقیق نیازهای کسب و کار و طراحی گرافیکی سفارشی و…. است که در این شرایط به زمان بیشتری نیاز دارید.

سایت داینامیک به سایتی گفته می‌شود که پویا و محرک بوده و در این شرایط شما می‌توانید شاهد توسعه و بهبود سایت خود باشید که این موضوع روی جلب توجه مشتریان تاثیرات مثبتی بر جای می‌گذارد.

زمانی که نام سایت شما طولانی باشد در این شرایط مخاطب نمی‌تواند آن را به خوبی حفظ کند و این موضوع به ضرر مجموعه شما تمام می‌شود که در این شرایط بهتر از نام سایت خود را کوتاه و مختصر انتخاب کنید.